Resultaten voor praat met me

 
 
praat met me
Praat met me! Qmusic.
Praat" Nederland met me" zingen we natuurlijk uit volle borst mee, maar ben je ook bekend met wildgroei aan parodie├źn die het nummer in het leven heeft geroepen? Je hebt onder meer een Amsterdamse, een Rotterdamse en een Haagse variant van het nummer.
Praat Rotterdams met me: parodie op Kenny B. Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Views. Views. Views. Pijltje. Pijltje. Views. Views. Views. Pijltje. Pijltje. Views. Pijltje. Pijltje. Views.
Dat moet rapper Jordy Dijkshoorn, van de band De Likt, ook gedacht hebben. In het Rotterdamse antwoord op Praat Amsterdams met me ontmoet een Rotterdammer een Amsterdams meisje dus het is bijna vanzelfsprekend dat het nummer het refrein niet eens meer haalt.
RobCarlo.nl Praat Westlands met me Kenny B Parijs cover YouTube.
Mix RobCarlo.nl Praat Westlands met me Kenny B Parijs cover YouTube. Evenblij van Eijk Lul Haags met me Kenny B Parijs cover Duration: 315. Evenblij Film 904475, views. DK Westland want daar wordt belicht Duration: 340. dikisvet 55707, views. Praat Amsterdams Met Me Kenny B Parijs PONKERS PARODIE Duration: 339.
Praat.
Als Het Denken Wordt Gestopt luister 09. Toren Van Liefde luister 10. Verdwalen Van Geluk luister 11. Zwijg me niet dood. Maar praat me tot leven. Ik ben ziek van de dood. Ziek van het leven. uit Praat me tot leven.'
Nu ook een Westlandse versie van Praat Nederlands met me YouTube.
Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: de parodie├źn op het lied Parijs/ Praat Nederlands met me van Kenny B. Er is al een Lul Haags met me, en andere steden steden zoals Amsterdam en Rotterdam doen ook mee. De Westlanders willen niet achter blijven, en dus is er nu ook een: Praat Westlands met me.
Parijs Kenny B Wikipedia.
Een vetgedrukt getal geeft aan dat dit de hoogste notering betreft. Ontleend aan een zin in het nummer, Praat Nederlands met me, verscheen op 2 mei 2015 een parodie op YouTube, waarin een Amsterdamse man een Rotterdamse vrouw toezingt: Praat Amsterdams met me.
Kenny B Parijs songtekst Songteksten.nl Your Lyrics Source.
En daarna samen op la tour Eiffel. Oh oh oh oh oh. Ah ah ah ah ah ah ah. Eh oh oh oh m m m. En dan nog een woordje voor ons. Praat Nederlands met me. Even Nederlands met me.
Praat Rotterdams Met Me Kenny B Parijs Praat Amsterdams Met Me parodie YouTube.
Evenblij van Eijk Lul Haags met me Kenny B Parijs cover Duration: 315. Evenblij Film 904475, views. Rotterdam is best een redelijke stad Duration: 425. Omroep PowNed 527533, views. Fo Praat Marokkaans Met Me Kenny B Parijs Parodie Volledige Versie Duration: 533.

Contacteer ons