Op zoek naar praat en vertaal?

 
 
praat en vertaal
praat Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: praat DE praat ES praat FR. Definities op Encyclo.nl: Praat 4x. Vertalingen praat NLEN. deel van de uitdrukking.:
Praat en vertaal app. TOFFEPLEK.
Praat en Vertaal Live Stem en Tekst Vertaler Van Apalon Apps. Praat en Vertaal Live Stem en Tekst Vertaler Van Apalon Apps. Praat en Vertaal Live Stem en Tekst Vertaler Van Apalon Apps. Praat en Vertaal Live Stem en Tekst Vertaler Van Apalon Apps.
Praat en Vertaal Live Stem en Tekst Vertaler in de Mac App Store.
Praat en Vertaal Live Stem en Tekst Vertaler 4. Bekijk in Mac App Store. Ontdek een must-have tool voor slimme en snelle vertalingen op uw Mac! Vertaal de inhoud van websites, lees en componeer documenten en chat zonder vertraging 42 talen voor gesproken vertalingen en 100 voor tekst vertalingen beschikbaar.
praat vertaling Nederlands-Engels inclusief voorbeelden.
Vertaling van praat. spreken, praten ww. ik praat jij praat hij/zij/het praat. I speak you speak he/she/it speaks meer vervoegingen van to speak. Laat ons praten. Misschien kunnen we praten. Maybe we can talk. babbelen, keuvelen, praten ww. ik praat jij praat hij/zij/het praat.
Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS WANT.
In dit artikel bespreken we de vijf beste vertaal apps voor Android en iOS. Google Translate Android en iOS. Google Translate is de populairste vertaalmachine. De vertaalmachine heeft meer dan 90 talen in haar database en is zelfs in staat om teksten van fotos te vertalen.
praat vertaling Nederlands-Frans inclusief voorbeelden.
spreken, praten ww. ik praat jij praat hij/zij/het praat. je parle tu parles il/elle parle meer vervoegingen van parler. Kunnen we praten? Hij kan Japans spreken. Il sait parler japonais. babbelen, keuvelen, praten ww. ik praat jij praat hij/zij/het praat.
Direct vertalen via camera of microfoon met nieuwe Google Translate-app One More Thing.
Toch ontzettend cool, gaaf en leuk dat met hier zo mee bezig is. En natuurlijk is het nog niet perfect, maar het ziet er naar uit dat wij het echt nog gaan meemaken dat je met iedereen op deze aardkloot gewoon kan praten.
Spreek en Vertaal Vertaler in de App Store.
Praat en Vertaal neemt nu ook minder ruimte in op uw apparaat. Bedankt voor jullie voortdurende steun en feedback! We hebben ons erop toegelegd om de app nog beter te maken, dus blijf vooral jullie indrukken en feedback met ons delen!

Contacteer ons