Op zoek naar praat en vertaal?

 
 
praat en vertaal
Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS WANT.
In dit artikel bespreken we de vijf beste vertaal apps voor Android en iOS. Google Translate Android en iOS. Google Translate is de populairste vertaalmachine. De vertaalmachine heeft meer dan 90 talen in haar database en is zelfs in staat om teksten van fotos te vertalen.
praat vertaling Nederlands-Frans inclusief voorbeelden.
spreken, praten ww. ik praat jij praat hij/zij/het praat. je parle tu parles il/elle parle meer vervoegingen van parler. Kunnen we praten? Hij kan Japans spreken. Il sait parler japonais. babbelen, keuvelen, praten ww. ik praat jij praat hij/zij/het praat.
Direct vertalen via camera of microfoon met nieuwe Google Translate-app One More Thing.
De functionaliteit is prima; de camera werkt goed, spraak ook en zelfs de handschriftherkenning is best oké. Alleen het gebrek aan integratie met het OS en de totale noodzaak van internet zorgt ervoor dat het voorlopig een nicheproduct zal blijven.
Praat en vertaal app. TOFFEPLEK.
Praat en Vertaal Live Stem en Tekst Vertaler Van Apalon Apps. Praat en Vertaal Live Stem en Tekst Vertaler Van Apalon Apps. Praat en Vertaal Live Stem en Tekst Vertaler Van Apalon Apps. Praat en Vertaal Live Stem en Tekst Vertaler Van Apalon Apps.
praat vertaling Nederlands-Engels inclusief voorbeelden.
Vertaling van praat. spreken, praten ww. ik praat jij praat hij/zij/het praat. I speak you speak he/she/it speaks meer vervoegingen van to speak. Laat ons praten. Misschien kunnen we praten. Maybe we can talk. babbelen, keuvelen, praten ww. ik praat jij praat hij/zij/het praat.
Spreek en Vertaal Vertaler App voor iPhone, iPad en iPod touch AppWereld.
Spreek en Vertaal Vertaler van Apalon Apps is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar. Spreek en Vertaal is een onmisbare spraak en tekstvertaler waarmee u overal ter wereld effectief kunt communiceren.
PRAAT Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: PRAAT DE PRAAT EN PRAAT ES. Definities op Encyclo.nl: Praat 4x. De vertaling wordt gegeven voor de taalcombinatie NLFR.
Google Translate.
Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een link naar een ander type bestand. Over Google Translate Community Mobiel. Over Google Privacy en voorwaarden Help Feedback verzenden.
Vertalen stem Vertaler Apps op Google Play.
Vertaal spraak, tekst en afbeeldingen in 60 talen met Microsoft Translator. Vertaler voor gesprekken. Een taal vertaler voor gesprekken met buitenlandse mensen. 2018 Google Servicevoorwaarden voor deze site Privacy Ontwikkelaars Artiesten Over Google Locatie: België Taal: Nederlands All prices include VAT.
Spreek en Vertaal Vertaler in de App Store.
Praat en Vertaal neemt nu ook minder ruimte in op uw apparaat. Bedankt voor jullie voortdurende steun en feedback! We hebben ons erop toegelegd om de app nog beter te maken, dus blijf vooral jullie indrukken en feedback met ons delen!

Contacteer ons