Op zoek naar praat?

 
 
praat
Praat Wikipedia.
Praat wordt veel gebruikt binnen de taal en communicatiewetenschap. Praat is geschreven door Paul Boersma en David Weenink van de leerstoelgroep Fonetische Wetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. Er zijn versies voor Windows, Mac, Linux en andere Unix varianten. Externe link bewerken.
Het Vlaams woordenboek praat voor de vaak.
Die regeringsmaatregelen zijn praat voor de vaak, zolang die multinationals met ons sjokkedeizen kunnen blijven spelen. Die bekentenissen van Armstrong zijn praat voor de vaak. Hij wilt zijn eigen gewoon indekken tegen een proces. Blablabla, praat voor de vaak, manneke.
Akoestische metingen met Praat Arteveldehogeschool Gent.
Akoestische metingen met Praat. Werk je graag met personen met stemproblemen maar schrikt het akoestisch stemonderzoek jou af? Wil je meer te weten komen over hoe je betrouwbare metingen kan uitvoeren met het softwareprogramma Praat? Dan is deze workshop iets voor jou.
Praat Wikipedia.
License GNU GPL. Praat / p r t /; Dutch: prat listen, talk" is a free computer software package for the scientific analysis of speech in phonetics. 1 It was designed, and continues to be developed, by Paul Boersma and David Weenink of the University of Amsterdam.
Hoe praat je best met slechthorenden? UZ Leuven.
Kijk uw gesprekspartner aan als u met hem praat. Uw mimiek, lichaamstaal en vooral mondbeeld zijn een grote steun. Begrijpt uw gesprekspartner u niet? Herhaal dan de boodschap, maar met andere woorden. Zorg dat uw gesprekspartner weet waarover u praat, de context is een grote hulp.
Praat 4 definities Encyclo.
Praat is geschreven door Paul B. Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Praat.: de praat zelfst.naamw. Uitspraak: prat aan de praat raken met iemand met iemand een gesprek gaan voereneen apparaat aan de praat krijgen een apparaat nadat het niet werkte weer laten werken copy Kernerman Dictionaries.
praat-script-avqi-v0203 VVL.
De Acoustic Voice Quality Index i.e, AVQI werd recent volledig geïmplementeerd in het programma Praat Boersma Weenink, 2013 door middel van een Praat-script. Alle uitleg betreffende deze implementatie evenals de omstandigheden waarin stemgeluid best opgenomen dient te worden, is te vinden in het boek De" Acoustic Voice Quality Index in het programma Praat: een praktische handleiding" van Maryn 2013.
Praat erover Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Praat erover met iemand, niet met iedereen. Kies de mensen waarvan je denkt dat ze voor je verhaal openstaan en er zijn er meer dan je denkt. Soms kan je echt versteld staan van de steun die je krijgt. Waag de stap.
Praat: doing Phonetics by Computer.
Or consult the Frequently Asked Questions directly. There is a user group on the Internet: the Praat User List. If none of the above helps, you may send mail to paul.boersma@uva.nl. The following gives you an idea of the features of the Praat program.

Contacteer ons