Zoeken naar anoniem praten over seks

 
 
anoniem praten over seks
hulp nodig? alles over seks.
Mailen, chatten of gratis en anoniem bellen over holebiseksualiteit. Huisartsen van wacht. Vind een huisarts van wacht in het weekend en op feestdagen. Top 5 meest gestelde vragen. Wat moet ik doen als ik de pil vergeten ben? Wanneer is een soa-check-up nodig? Hoe kan je werken aan een goede relatie? Welke standjes bestaan er allemaal? Wat kan ik wel en niet vertellen als ik chat? Je vond het antwoord op je vraag niet op deze website? Of je hebt een persoonlijke vraag? Je kan ook een vraag stellen aan Sensoa, die in samenwerking met het JAC zal worden beantwoord. Stel je vraag. Discreet en anoniem. Seks in de Praktijk.
Chatten over seksverslaving.
Je bent continu gericht op seks en lust. Via deze pagina krijg je direct toegang om anoniem te chatten over, of hulp te krijgen bij seksverslaving. Anoniem chatten over seksverslaving is ook dag en nacht mogelijk met lotgenoten. Klik op de button, klik" voor hulp, om anoniem te chatten met een hulpverlener over seksverslaving.
Tips voor groepsgesprekken over relaties en seksualiteit Seksuelevorming.be.
Denk op voorhand na over hoe je anonieme vragen zal behandelen. Als je vragen voorleest, dan wordt het minder anoniem. Dat kan jongeren in een onveilige situatie brengen. Om dat te vermijden, kan je de vragen vooraf doornemen en in een methodiek verpakken. Bekijk elke vraag op voorhand grondig: wat wordt er eigenlijk gevraagd? Erken de vraag: gebruik zinnen als Dat is een goeie vraag. Hier zijn veel mensen nieuwgierig naar. Laat de vraag eerst door de groep beantwoorden: jouw rol is vooral om kennis uit de groep te laten komen en foute informatie te corrigeren of aan te vullen. Geef volledige, directe en heldere antwoorden. Vermijd overbodige informatie en moeilijke taal. Neem elke vraag ernstig: zelfs als je denkt dat er een grap wordt gemaakt, tenzij het duidelijk onrespectvol is. Indien niet alle vragen aan bod kwamen, overloop snel de vragen en beantwoordt kort de vragen die dringend lijken. Praten over seks als professional: 10 gouden tips.

Je kan bij het JAC terecht met elke vraag, bijvoorbeeld over pesten, drugs, je rechten en plichten, seks, geldproblemen. Je vindt er steun om zelf terug verder te kunnen.Je kan chatten, mailen, bellen of je kan er naar toe gaan met of zonder afspraak. De Opvoedingslijn helpt ouders, vaders, moeders, grootouders, stiefouders, gescheiden ouders, opvoeders met hun vragen over opvoeding. Als je merkt dat het met de opvoeding van je kind de verkeerde kant lijkt op te gaan, kan je hier terecht. Voor iedereen die behoefte heeft aan een gesprekspartner die luistert, ondersteunt, informeert of adviseert. Je kan bellen of mailen met een vrijwilliger. Op de website vind je ook heel wat informatie per leeftijd of per thema. Welzijn Relaties Jongeren Geweld / misbruik / mishandeling Seksualiteit. Ben je minderjarig en heb je vragen over seksueel misbruik? Word je seksueel lastig gevallen? Word je vaak uitgescholden? Is er iemand die je fysiek pijn doet? Ken je iemand met zon probleem? Via deze website kan je hierover anoniem chatten met een gespecialiseerde medewerker.
Seks vrijen en neuken Jongin HoeZitDat.info.
Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Kies eerst je gemeente.: Alphen Bodegraven-Reeuwijk Gouda Hillegom Kaag en Braassem Katwijk Leiden Leiderdorp Lisse Nieuwkoop Noordwijk Noordwijkerhout Oegstgeest Teylingen Voorschoten Waddinxveen Zoeterwoude Verder zonder keuze. Waarom moet ik kiezen? Klik hier om te chatten! Klik hier om je vraag te stellen! Wij zijn online Wij zijn offline. Wij zijn online. Wij zijn offline. Wil je gratis en anoniem.
Hulp en info over relatieproblemen seksualiteit.be.
Je vindt er ook een relatietest en getuigenissen over partnergeweld. Heb je het moeilijk en wil je er met iemand over praten dan kan je 24/24u terecht bij Tele-Onthaal op het nummer 106 waar je anoniem je verhaal kwijt kan.
Chatten over seks, de liefde en relaties Scholieren.com.
Vragen staat vrij. Blijf niet zitten met je vragen over lange afstandsrelaties, seks en de liefde, maar stel ze anoniem aan Anna en Jan. Zij zijn deskundigen op seks en relatiegebied en geven je goede raad. Elke maand zit Anna of Jan van 1600: 1700u: voor jou klaar in de Sense chat op Scholieren.com, altijd op een dinsdag.
Sex chat? Online Spannend Chatten met vreemden.
Speurders.nl maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken van haar of derden om I het gedrag van bezoekers vast te leggen en te analyseren om de websites en apps te verbeteren, II om het mogelijk te maken content via social media te delen en III om de inhoud van haar websites en advertenties beter af te stemmen op uw interesses en IV om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en de informatie toe te voegen aan uw klantprofiel.
Praten over seks Sense.info.
Praten over seks. Praten hoort erbij als je met iemand seks hebt. Hoe kun je anders duidelijk maken wat je wilt? En hoe weet je anders wat jouw partner opwindt? Lees ook praten over condoomgebruik met je partner en praten over anticonceptie met je partner.

Contacteer ons