Meer resultaten voor anoniem praten over seks

 
 
anoniem praten over seks
Geef jongeren in 1 uur antwoord op al hun seksvragen!
Veel jongeren hebben vragen over seks, door een klassikale seksuele voorlichting kunnen veel van deze vragen al beantwoord worden. Echter durven de meeste jongeren dan niet de vragen te stellen waar ze écht mee rondlopen, omdat die vaak erg persoonlijk en intiem zijn. En daarom is er het anonieme seksvragenuurtje. Hoe werkt het? Alle jongeren in de klas krijgen een papiertje waar zij ANONIEM één of meerdere seksvragen op schrijven.
Hulp en info over relatieproblemen seksualiteit.be.
Heb je het moeilijk en wil je er met iemand over praten dan kan je 24/24u terecht bij Tele-Onthaal op het nummer 106 waar je anoniem je verhaal kwijt kan. Elke avond is er ook mogelijkheid tot chatten op woensdagnamiddag al vanaf 15u. Ook de Zefmoordlijn is dag en nacht bereikbaar op het nummer 1813. Ook deze lijn biedt de mogelijkheid tot chatten. Kenmerken van relaties. Tips voor goede communicatie in relaties. Tips om conflicten in je relatie op te lossen. Problemen in je relatie. Vrijen tijdens de menstruatie. Alcohol en seks.
Vragen over seksualiteit? GGD Fryslân.
Op de website van Sense kun je terecht over al je vragen rondom seks. Je kunt er namelijk anoniem chatten. Je kunt ook mailen of bellen als je dat prettiger vindt. Op de website vind je betrouwbare informatie over alles wat met seksualiteit te maken heeft. Sense richt zich vooral op jongeren tot 25 jaar. Bezoek de site Bezoek de site. Als je het lastig vindt om over seksuele problemen te praten blijf je er vaak mee rondlopen.
Chatten over seks, de liefde en relaties Scholieren.com.
Misschien heb je deze zomer voor het eerst seks gehad en vraag je je af of het normaal was dat het niet meteen soepeltjes verliep. Vragen staat vrij. Blijf niet zitten met je vragen over lange afstandsrelaties, seks en de liefde, maar stel ze anoniem aan Anna en Jan.
Vanaf vandaag: elke maand chatten over seks Scholieren.com.
Elke derde dinsdag van de maand kun je anoniem chatten met een deskundige van Sense.info, de betrouwbare website over seks. Heb je deze zomer voor het eerst seks gehad in een tentje in Zuid-Frankrijk, maar ging het niet zo soepel?
Relaties Seks 13-18.
Verschillen in relaties, hoe ga je daar mee om? Mijn ouders accepteren mijn relatie niet. Ruzie met je vriendin. Seks, vrijen en neuken. Seks met jezelf. Praten over seks met je vriendin, hoe doe je dat? Wanneer ben je toe aan seks?

Je kan bij het JAC terecht met elke vraag, bijvoorbeeld over pesten, drugs, je rechten en plichten, seks, geldproblemen. Je vindt er steun om zelf terug verder te kunnen.Je kan chatten, mailen, bellen of je kan er naar toe gaan met of zonder afspraak. De Opvoedingslijn helpt ouders, vaders, moeders, grootouders, stiefouders, gescheiden ouders, opvoeders met hun vragen over opvoeding. Als je merkt dat het met de opvoeding van je kind de verkeerde kant lijkt op te gaan, kan je hier terecht. Voor iedereen die behoefte heeft aan een gesprekspartner die luistert, ondersteunt, informeert of adviseert. Je kan bellen of mailen met een vrijwilliger. Op de website vind je ook heel wat informatie per leeftijd of per thema. Welzijn Relaties Jongeren Geweld / misbruik / mishandeling Seksualiteit. Ben je minderjarig en heb je vragen over seksueel misbruik? Word je seksueel lastig gevallen? Word je vaak uitgescholden? Is er iemand die je fysiek pijn doet? Ken je iemand met zon probleem? Via deze website kan je hierover anoniem chatten met een gespecialiseerde medewerker.

Contacteer ons