Zoeken naar anoniem chatten depressie

 
 
anoniem chatten depressie
Sensoor Chat.
Wel mag je er op rekenen dat de mensen achter de chathulp zorgvuldig worden geselecteerd, opgeleid SPEN-gecertificeerd en begeleid door professionele beroepskrachten. Het zijn betrokken mensen met levenservaring die op deze wijze graag iets voor jou, voor anderen en voor de maatschappij willen betekenen. Het chatten is anoniem.
Chat 13-18.
Op doordeweekse avonden kun je ook met een jonge medewerker chatten. Dit zijn getrainde vrijwilligers tussen de 16 en 19 jaar oud. Op het forum kan je een bericht posten of zelf reageren op andere kinderen. Chat of bel 0800-0432 gratis anoniem.
Hulp nodig voor iemand met depressie? Of voor jezelf?
Op weg naar herstel. Omgaan met iemand met depressie. Omgaan als partner. Als familielid of vriend. Veel gestelde vragen. Het ging steeds slechter met mijn vriendin. In het begin konden we er nog over praten, maar dat ging steeds moeizamer. Ik maakte me zorgen en wilde hulp inschakelen. Zelf had ik ook wel behoefte aan een gesprek. Er zijn verschillende mogelijkheden om hulp te zoeken. Hieronder vind je meer informatie. Huisartsen spelen een centrale rol in de gezondheidszorg. Voor dringend advies kan je steeds bij hen terecht. Is je huisarts niet bereikbaar, ga dan naar de huisartsenwachtdienst om een dokter van wacht te zoeken in je regio. Telefonische hulp of chat is 24/7 bereikbaar via Tele-Onthaal Tel. 106 of de Zelfmoordlijn Tel. Je kan anoniem beroep doen op deze diensten.
Chatten over psychische problemen.
Je kunt via deze website anoniem chatten en hulp krijgen bij psychische problemen zoals: depressie, angsten, stress, zelfmoord gedachten, relatieproblemen maar ook bij huiselijk geweld, rouw of verlies of andere psychische problemen. Deze anonieme hulp krijg je van deskundige hulpverleners, getrainde vrijwilligers maar ook lotgenoten.
Bij wie kun je je verhaal kwijt, wie kan je helpen? Wat kun je zelf doen? Omgaan met depressie.
Bellen, chatten of mailen met vrijwilligers van Sensoor. Voor een luisterend oor en een goed gesprek kunt u anoniem, dag en nacht en alle dagen van het jaar bij Sensoor terecht via 0900-0767 005, per minuut of via diverse lokale nummers die op de website staan vermeld.
Chatten met lotgenoten en online je hart luchten, wees welkom.
Omdat je anoniem bent en dat ook wilt blijven ben dan voorzichtig met het geven van prive gegevens aan andere chatters. Bij onze huisregels vind je info over veilig chatten.Uit ervaring zijn enkele regels en tips opgesteld. Het is je eigen verantwoording welke info je zelf geeft.De chat kan niet aansprakelijk worden gesteld. Chat met lotgenoten. Chatten met respect.
Grip op je Dip Hulp zoeken.
Informatie over depressie. Bij het Nederlands Jeugd Instituut vind je goede informatie over depressie en angst via de links Depressie en Angst en stemmingsproblemen. www.webzorg.nl over alcohol en depressie. Sites met forums waar je kunt chatten of e-mailen met hulpverleners of met andere jongeren. www.question-zone.nl Online Zone waar jongeren ieder probleem anoniem kunnen voorleggen.
Meteen met iemand praten.
Op de website kun je ook chatten of op het forum gaan. Ook patiëntenverenigingen hebben eigen hulplijnen. Je vindt informatie op de website van de betreffende patiëntenvereniging. Korrelatie is een landelijke organisatie die anoniem en professioneel psychische en psychosociale hulp biedt.
Tele-Onthaal.
Chatten met Tele-Onthaal. Bij Tele-Onthaal kan je elke avond en woensdag-en zondagnamiddag terecht voor een anoniem chatgesprek. Het gesprek blijft strikt vertrouwelijk tussen jou en de vrijwilliger. Er blijven geen sporen van het chatgesprek achter op je computer. Meer info over chatten.

Contacteer ons